Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Стил и излъчване

Вилите в комплекс Санта Марина са изградени по най-висок стандарт в строителството, идеално съчетавайки съвременните технологии и традиционните естествени материали.

Ваканционно селище Санта Марина е изградено изцяло в духа на отличителния архитектурен стил на Българското Възраждане от XIX век. Специално внимание е отделено на традиционните за Созопол материали – камъка, бялата мазилка и дървеното покритие на фасадите. Типичните за българските къщи червени скатни покриви придават на вилите на очарователен завършек.

Вашето спокойствие, топлина и уют са гарантирани от солидни бетонни конструкции, вътрешни и външни стени от червена тухла и двойната хидро- и топлоизолация.

В унисон с изключително красивата природа и спиращата дъха морска локация, стените в апартаментите наподобява цвета на фин пясък.

Специално за интериорния дизайн на всеки имот, може да избирате между десет базови пакета обзавеждане. Всички те са разработени според изискванията на 4-звезден хотел.

Пакетите с обзавеждане се предлагат в различни цветове, материали и стилове:

  • Масивно дърво в цветовете Испанско кафяво, Бяла паста и Дъб;
  • MDF в цветовете Класик и Созопол;
  • ПДЧ в цветове Бук, Бамбук, Фентъзи, Айда, Бреза.

По Ваше желание екипът на Санта Марина е готов да предложи индивидуални интериорни решения според Вашите идеи. Можете да поръчате допълнително отделни мебели извън поръчания пакет с обзавеждане в офиса на Санта Марина.

Контакти

Свържи се с нас
Методи за плащане: