Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Нов дом в 7 стъпки

Да намерите нов дом или дори място за своята почивка винаги е нелека задача. Покупката на имот е едно от тежките решения, които човек прави в живота си. За да се насладите на този период ние се стараем да Ви улесним максимално при цялостния процес.

Вашият нов дом в Санта Марина е на 7 стъпки разстояние!

 1. Избор на имот – всички актуални предложения, заедно с техните параметри( етаж, район, квадратура и т.н.) може да разгледате в секция „Апартаменти за продажба “.
 2. Резервация – валидна 21 календарни дни от внасянето на резервационния депозит.
  • Попълнете и изпратете резервационния формуляр от Недвижими имоти или се свържете с наш специалист по продажбите;
  • В срок от 5 работни дни внесете резервационния депозит от 2 000 евро;
 3. Сключване на предварителен договор – за Вас ще бъдат изготвени два договора - Предварителен договор за покупко-продажба на имот и Договор за поддръжка и управление на комплекса. След подписването им и внасянето на първата вноска за избраният от Вас имот, той официално ще се счита за „Продаден“.

* Размерът на вноската зависи от степента на завършеност на избрания от Вас апартамент. Различните схеми на плащане в Санта Марина може да намерите тук.

 1. В процес на строителство – този период обикновено трае около година и половина. Разчитайте на нас да Ви информираме за напредъка му и да Ви напомняме за предстоящите дължими плащания.

* При закупуване на апартамент в начален етап на израждане му, ще имате дума при вътрешното оформление. Информация за па

 1. Завършване на строителството – последната вноска за Вашия имот трябва да бъде направена при издаването на Удостоверението за въвеждане в експлоатация на вилата, в която се намира апартаментът Ви. След това следва подготовка за нотариалното прехвърляне, която трае между един и два месеца.
 2. Денят на нотариалната сделка – след полагане на подписите на двете страни нотариус и предаването от Ваша страна на местните данъци и такси на нотариуса той ще извърши съответните плащания и ще Ви предостави платежните документи заедно с вписания нотариален акт в рамките на седмица след подписването му. С регистрирането му в Агенцията по вписванията Вие вече официално сте собственик на апартамент в Санта Марина.
 3. Нов дом в Санта Марина – след като подпишете нотариалния акт, ние ще Ви предадем владението върху Вашия нов дом в Санта Марина!

Подробна информация за всички стъпки при закупуването на имот във ваканционно селище Санта Марина може да изтеглите от тук.

Екипът на Санта Марина остава на разположение за всички Ваши въпроси!

Контакти

Свържи се с нас
Методи за плащане: