Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Дом в България? Защо не!

Да намерите нов дом или дори място, където да прекарате своята почивка винаги е нелека задача. Покупката на имот е едно от най-трудните решения, който човек прави в живота си. Както всяка държава и България има своите предимства и недостатъци, но със сигурност превъзходствата й са много повече.

7 страхотни причини да инвестирате в имот в Санта Марина, България: 

  1. Уникална природа - България е едно малко парче от Рая, съчетаващо удивителната красота на лазурното море и изяществото на снежните планински върхове. Тук може да се насладите на изключително голямо разнообразие от пейзажи, богата флора и фауна, антични природни феномени и множество минерални извори.
  2. Истински четири годишни сезона – България е страна с мек климат. Може да се насладите на красива зелена пролет, топло и слънчево лято, пастелна есен и снежна зима. Човек може да се любува целогодишно на богатството на природата.
  3. Море и Планина – Българското Черноморие е признато като едно от най-красивите в света – фин пясък, широка плажна ивица и спокойно море. Зимата може да прекарате в един от 10-те планински курорта – всеки с богата природа и уникални минерални извори, подходящи както за Спа и Релакс, така и за балнеолечение.
  4. Балкански начин на живот - Българите са един от най-старите народи на Балканите. Изключително гостоприемни, дружелюбни и весели. Много от тях, говорят чужди езици, което прави комуникацията с тях много лесна. Тук може да се насладите на вкусна традиционна кухня и местни вина и напитки, които със сигурност ще Ви очароват.
  5. Печеливша инвестиция – Цените на имотите в България са едни от най-ниските в цяла Европа, но въпреки това се наблюдава прогресивно поскъпване особено по Черноморието. Процедурата по закупуване и обзавеждането е лесна и сравнително бърза. Цените по поддръжката и местните данъци и такси също са изключително ниски.
  6. Лесно и достъпно – В България цените на услуги като телефон, интернет и транспорт са доста по-ниски от средните за Европа, но не й спрямо качеството. Храната и напитките също са вкусни и евтини. А медицинските специалисти и болничните грижи са леснодостъпни и изключително високо оценявани.
  7. НАТО и Европейския съюз – България е територия без военни действия или агресивни терористични атаки. Страната има 3 летища, изпълняващи постоянни директни и чартърни полети до целия свят.

 

Контакти

Свържи се с нас
Методи за плащане: