We use cookies. You consent to our cookies, if you continue to use our site.   Learn more in the Cookie Policy section

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ 

Този уебсайт („Сайтът“) се управлява от дружество Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД („Дружеството“). Дружеството може да се споменава в тази Политика за защита на личните данни като „ние“, „нас“ и „наш/и“. Дружеството е администратор на лични данни. 

Дружеството и защитата на личните ви данни

Ние спазваме поверителността на данните на посетителите /потребителите на нашия Сайт. Ние държим на защитата на информацията, отнасяща се до лица, които могат да бъдат идентифицирани („лични данни“), която ни се предоставя във връзка със Сайта.

Ние уважаваме неприкосновеността на личните ви данни и съблюдаваме изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679. 

Обхват на Политиката за защита на личните данни

Настоящата Политика за защита на личните данни се прилага за личните данни, които потребителите предоставят чрез Сайта.  Личните данни получаваме от субекта на данни лично чрез онлайн форма за контакт. 

Каква информация събираме

Дружеството обработва само данни, които потребителите, при посещението си на сайта, са предоставили по собствено желание чрез формата за контакт с цел администратора да осъществи връзка с тях. Такива данни могат да включват всички или само някои от името и фамилията на потребителя, неговите имейл адрес и телефон за връзка, страна на пребиваване, език за комуникация и предпочитан начин на комуникация,  допълнителна информация, свързана с продукта, от който се интересувате, като самите вие решавате да ни предоставяте тази информация или не.

Освен това дружеството може да събира автоматично информация съгласно политиката за бисквитките. Ако при попълване на формата за контакт, предоставена  на Сайта сте избрали да получавате бюлетини, търговски имейли или други материали от дружеството,  но в последствие промените решението си, можете да се откажете, като се свържете с нас на имейл: gdpr@fpi.bg

Как използваме и споделяме информацията ви

Основната цел, поради която Дружеството събира и предава такива лични данни e осигуряването на достъпа до всички услуги, предложения и други подобни на Сайта, както и да улесни употребата на Сайта. Ние обработваме личните данни, които събираме, за да имаме възможност да администрираме Сайта и да предоставяме услуги на клиентите, да се свързваме с вас по отношение на поискани от вас продукти и услуги; да отговаряме на ваши запитвания или друга кореспонденция; да анализираме употребата на Сайта ни; да удовлетворяваме различните изисквания, свързани с разпоредбите, както и да се запознаем с  всички оплаквания, свързани със Сайта.

Данните, предоставени с факта на попълване на формата за контакт на Сайта, ще бъдат използвани само за контакт с вас. Основание за това е вашето съгласие, изявено недвусмислено с факта на попълване на формата за контакт. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време с искане за оттегляне на съгласието.

Всяка информация, която ни изпращате през Сайта, ще се използва от нас за улесняване осъществяване на контакт и разменяна на информация относно продукта и/или услугите, от които се интересувате.

Дружеството използва услугите на трети страни за подпомагане на определени дейности, включително хостинг и поддръжка на уебсайта, както и на отговорни лица по администриране на процесите. В някои случаи тези трети страни, включително компаниите, част от дружеството, може да получат вашите данни, под контрола на дружеството.

Ние можем да използваме събраната информация за целите на администрирането и подобряването на Сайта, за анализиране на тенденции и натрупване на обща информация. Дружеството не предава тази информация на трети страни.

Как съхраняваме информацията ви

Ние съхраняваме информацията, която вие сами сте предоставили до момента на осъществяване на връзка и предоставяне на продукта и/или услугата, от която се интересувате, и/или докато не поискате да променим или изтрием личните ви данни, но не повече от тридесет дни. Вие можете да прегледате, ревизирате, коригирате, актуализирате или промените личните си данни във всеки момент, като се свържете с нас на имейл е-mail: gdpr@fpi.bg. Правата ви за такъв достъп или за промяна на данните ви може да са ограничени от действащото законодателство.

Какви са вашите права

По всяко време Вие имате право на достъп до вашите лични данни, които дружеството обработва; имате право те да бъдат коригирани при неточност или когато данните са непълни; да поискате Вашите лични данни да бъдат премахнати, да изискате обработката на личните Ви данни да бъде ограничена, да направите възражение срещу обработването на Вашите лични данни,  да оттеглите даденото съгласие по всяко време. Имате право да подадете жалба директно до надзорния орган, като компетентният за това орган е Комисия за защита на личните данни.

В случай, че желаете да подадете жалба относно обработката на личните Ви данни чрез дружеството, можете да го направите на посочените данни за контакт на дружеството, електронна поща: е-mail: gdpr@fpi.bg, телефон 02/8199309. В случай, че имате въпроси, свързани с тази страница, моля изпратете имейл на е-mail: gdpr@fpi.bg

Сигурност

Дружеството взема мерки за защита на личните ви данни от случайна загуба и нерегламентиран достъп, употреба, промяна или оповестяване. Освен това вземаме допълнителни мерки за информационна сигурност, включително контрол на достъпа, строга физическа защита и надеждни практики за събиране, съхранение и обработка на информацията. Трансферът, съхранението и обработката на лични данни, събрани чрез Сайта е обезпечен със съвременни, обичайни технически средства. Интернет обаче е отворена система и дружество не може да гарантира, че тези мерки няма да бъдат преодолени или че личните ви данни няма да бъдат неправомерно използвани от неупълномощени трети страни, въпреки че, вашите данни не се съхраняват на Сайта. 

Предоставяне на вашите лични данни на трети страни

Дружеството не предоставя лични данни на трети лица извън ЕС или на международнни организации, както и няма намерение да предава Вашите лични данни на трети лица.

Дружеството не прехвърля вашата информация в страни извън вашата или извън Европейската икономическа зона. Нашият Сайт може да включва връзки към други уебсайтове, които ние не контролираме. Дружеството не носи отговорност за политиките или практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Възможно е също да извършваме свързване с други уебсайтове, експлоатирани от дружеството или свързани лица с дружеството, които прилагат други политики за личните данни. Ако осъществите достъп до такива сайтове чрез нашия Сайт, трябва да се запознаете с техните политики, за да разберете как те събират, ползват и споделят вашата информация. 

Промени в настоящата Политика за защита на личните данни

Ако Политиката за защита на личните данни се промени по някакъв начин, дружеството ще качи актуализирана версия на политиката на тази страница. Редовното преглеждане на тази страница ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как дружеството я използва и при какви обстоятелства я унищожава. 

Информация за контакт

Ако имате въпроси относно тази политика или вашите лични данни, моля свържете се с нас на имейл адрес е-mail: gdpr@fpi.bg.

Contact us