Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Ваканционно Селище „Санта Марина“ на Sofia Open 2019

Fri, 01-Feb-2019

Вече знаем, че с нетърпение очаквате тенис-събитието на годината в България – турнира от сериите ATP 250 - Sofia Open 2019. Ние с нетърпение ще очакваме вас на щанда на Ваканционно Селище „Санта Марина“ в залата на Арена Армеец от 3 до 10 февруари! 

FPI Hotels & Resorts и Ваканционно Селище  „Санта Марина“, Созопол, са спонсори на турнира Sofia Open 2019 и дългогодишни партньори на Българската федерация по тенис. В резултат на доброто ни сътрудничество в Созопол бяха организирани десетки национални и международни турнири, а победители от детски състезания тренираха в школата на Рафаел Надал в Майорка и се срещнаха с него и други големи тенисисти. 

Голямата награда в играта на „Санта Марина“ е едноседмична почивка (5 нощувки с включени 5 безплатни часа тенис на корт) във ваканционното селище! 

Подготвили сме и други игри, изненади и новини за новия сезон на тенис центъра с гледка към морето.

Заповядайте на щанда на Ваканционно Селище „Санта Марина“ в зала „Арена Армеец“ по време на Sofia Open 2019 - от 3.02 до 10.02.

Контакти

Свържи се с нас